Friskrivning för Lantbrukarna.se

Vad vi gör på Lantbrukarna.se är att vi delar med oss av information och egna erfarenheter, i syfte att vägleda våra läsare oavsett om det är inom kunskap eller att införskaffa någon produkt till sin gård eller farm.

Vi garanterar inte att informationen är uppdaterad för dagens datum, eller stämmer till hundra procent. Vi kan missa att uppdatera information, fakta eller produkter. Allt ansvar ligger hos läsaren i att bedöma vad som stämmer eller ej.

Produkter som vi rekommenderar sker utifrån egna erfarenheter eller bedömningar som vi samlat ifrån internet som andra användare har lämnat.

Garantier

Vi på Lantbrukarna.se lämnar inga garantier för att produkterna vi rekommenderar går sönder eller liknande. Vi rekommenderar bara produkter och vi är inte en återförsäljare.

Om någon produkt inte är som den ska, så vänd dig då till återförsäljaren av produkten.

Vi garanterar ingenting som har med leverans, bemötande eller service att göra. Detta ligger helt på återförsäljarna som levererar produkterna till er.

Vad vi kan garantera är uppgifter om sådant som integritetspolicy och cookies policy.

Upphovsrätt

Lantbrukarna.se har upphovsrätt på fullständigt material på vår sida, både bild och text.

Om du använder något av detta för eget eller kommersiellt bruk så är det ok, så länge du länkar till den riktiga källan.