Vi på Lantbrukarna.se är en affiliate-sida som värdesätter din integritet. Vi förstår vikten av att skydda dina personuppgifter och har därför utvecklat en detaljerad integritetspolicy för att säkerställa att vi hanterar dina uppgifter på ett säkert sätt.

Insamling av information

Här på Lantbrukarna.se samlar vi inte in information från dig när du besöker vår webbplats och interagerar med oss. Det enda vi gör är att placera en cookie hos dig så vi kan se vilka sidor du besöker på vår sida. Detta är för att kunna ge er bättre service och leverera sådant innehåll som du verkligen intresserar dig för.

Användning av information

Informationen som vi samlar in ifrån dig används för att förbättra ditt besök på vår webbplats och för att kunna leverera information om de tjänster och produkter som du är intresserad av. En del används också för att våra samarbetspartners ska kunna se att ni kom till dem via vår hemsida.

Skydd av information

På Lantbrukarna.se samlar vi inte in någon information som kan vara farlig så därför finns inget skydd implementerat heller. Vi lämnar bara en “kaka” för att våra partners ska se att ni besökt oss för inspiration.

Ändringar i integritetspolicyn

Lantbrukarna.se förbehåller sig rätten att ändra de här integritetspolicyn när som helst. Eventuella ändringar i integritetspolicyn kommer att publiceras på vår webbplats, men det är du som läsare som ansvarar för att ha full koll på denna.

Om du har några frågor eller kommentarer angående vår integritetspolicy, vänligen kontakta oss här.